Nieuws

Zaterdag 28-05-22 werden de hondjes uit het E nest alweer 1 jaar. Gisteren kwamen ze nogmaals bij elkaar om gezellig met elkaar te ravotten. Ook vader Juno was dit keer aanwezig. Al met al werd het een gezellig samenzijn en kon een ieder de laatste info uitwisselen.

Vrijdag 18-02-2022 werd het D nest alweer 2 jaar. Vorig kon de verjaardag vanwege alle beperkingen niet worden gevierd, daarom nu wel. Een 8-tal van de 11 waren bijeen voor een gezellige wandeling met 's-middags onder leiding van Petra & Richard een aantal proefjes kunnen doen. Iedereen ging met hun eigen DSK en met een tevreden gevoel weer huiswaarts.

Gisteren 28 mei 2021 heeft Balou een heel mooi nestje op de wereld gezet. Liefst 10 pups, netjes verdeeld in 5 teefjes en 5 reutjes. 4 Bruin-schimmels en 6 geheel bruine.

AKTUEEL: Inmiddels hebben alle pups een nieuwe bestemming gekregen.


Afgelopen week (26 maart 2021) is er een dekking geweest met Juno vom Kalkrieser Berg. Laten we hopen dat er een mooi nestje uitkomt!

 

Verliefd ?

Choco & Balou kunnen het goed met elkaar vinden, of zou het al komen door de dracht!

De dekking van Balou is gelukt. De echo bij de dierenarts na 28 dagen gaf een duidelijk beeld van een aantal kleine monsters!

 

18 december 2019 j.l. heeft Balou een date gehad met Geralt z Brilické Zatoky (Choco). We hopen dat de dekking succesvol is geweest. De vooruitzichten zijn hoopvol en verwachten medio februari een nestje DSK pups. ( conform het VFR van de NVDSK)

 
 

Balou in de prijzen tijdens de Club Match in 2018

 
 
 

Luna in actie ! (MAP Rha)
Okt. 2015